• Onze leveringsvoorwaarden:
  Wij verzenden pakketjes in en naar België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De kostprijs voor een verzending kost €4,95,-.
  Bij bestellingen boven €25,- is de verzending kosteloos. Indien besteld voor 11h op weekdagen (=niet zon- zater- en feestdagen), dan wordt uw pakket dezelfde dag verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst)
  Indien u uw bestelling binnen de 30 dagen niet ontvangen heeft, dan kan u de bestelling annuleren, maak hiervoor gebruik van ons contactformulier.
 • Betalingen:
  Alle vermelde prijzen zijn steeds BTW inbegrepen.
  De verzendingskosten: Levering in België, Nederland en Frankrijk bedraagt €4,95 per pakket.
  Vanaf een bestelling van €25 btwi leveren wij uw bestelling gratis.
  Betalen kan met: Visa, Maestro, Mastercard, iDeal, V-pay, overschrijving en PayPal.
  Bij een overschrijving, zullen wij uw pakket verzenden van zodra uw betaling bij ons is ontvangen.
  Voor iedere bestelling geldt: ‘Bestelling met betalingsverplichting’.
 • Wettelijke garantie:
  In geval van beschadiging van transport of andere, zal bvba I-comfort beslissen over vervanging of terugbetaling. Kosten voor retour van goederen vallen steeds ten laste van de klant.
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Een bericht via ons contactformulier volstaat. Wij bevestigen uw opzegging via e-mail.
 • Herroepingsrecht:
  U kunt zich als klant na het bestellen van goederen tot 14 dagen na de levering bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat u dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Maak gebruik van formulier voor herroeping. Voorwaarde: Uw bestelling dient ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking teruggestuurd te worden, zoniet vervalt het herroepingsrecht.
 • Privacy:
  U vindt alle details inzake privacy op onze website terug in onze disclaimer.
 • Onze gegevens:
  BVBA I-comfort
  Wakkensesteenweg 20
  B-8720 Dentergem
  info@i-comfort.org
  0478 400 500
  BTWnr: BE0826.403.376