MobiSal bij Menstruatie & PMS

Menstruatie en PMS

Veel vrouwen hebben last van onderbuik- en rugpijnen tijdens hun menstruatie. Die onderbuikpijnen komen vanuit de baarmoederspieren die samentrekken om de oude slijmhuid af te stoten. Naast onderbuikpijnen kunnen vrouwen last hebben van andere vervelende klachten.

Het premenstrueel syndroom (PMS) is een groep klachten die voor de menstruatie optreden. Enkele symptomen van PMS zijn hoofdpijn, buikpijn, prikkelbaarheid en stemmingswisselingen. De hormoonverschuivingen voorafgaand de menstruatie is hier de oorzaak van. Magnesium zorgt ervoor dat zenuwen tot rust komen en kan de symptomen verminderen. Magnesium is tevens ook een bestandsdeel van het gelukshormoon serotonine en kan er voor zorgen dat men zich minder depressief of agressief voelt.

Gebruik en tips

Bij menstruatie kan MobiSal magnesiumolie op de pijnlijke plekken worden ingewreven en minimaal 20 minuten laten intrekken. Na een korte tijd zal de pijn verminderen.

Vanuit de natuurgeneeskunde kan een voetenbad helpen tegen menstruatieklachten. Magnesium ontspant de spieren, versterkt het immuunsysteem, verhoogt het welzijn en verzacht menstruatieklachten.

Door middel van MobiSal magnesiumolie op de borst zorgen voor minder borstspanningen. Wrijf MobiSal magnesiumolie rechtstreeks op de borst in, Laat vervolgens 15 minuten intrekken.

MobiSal nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
* verplicht veld