MobiSal bij spierpijnen & -krampen

Spierpijnen & -krampen

Pijnlijke spierkrampen komen vaak plots opzetten. Door de desbetreffende spier op te rekken verdwijnt de spierkramp langzaam en neemt de pijn wat af, maar de pijn komt niet veel later weer opzetten. Deze spierkrampen zijn een duidelijke aanwijzing van een gebrek aan magnesium in het lichaam.

Spieren die vermoeid aanvoelen ontbreken vaak magnesium, het benodigde mineraal voor herstel.

Magnesium is verantwoordelijk voor het afdrijven van melkzuren uit onze spieren na inspanning en is hierdoor effectief tegen spierkrampen. Daarom is MobiSal magnsiumolie ook samengesteld met de hoogste concentratie en beste kwaliteit van magnesiumchloride beschikbaar in de markt. De concentratie bedraagt dan ook 31%.

Gebruik en tips

Gebruik MobiSal magnesiumolie voor het direct ontspannen van de spieren bij kramp. Smeer een royaal (2,5ml) magnesium op de plek waar de kramp zich bevindt en masseer de magnesium goed in. Strek hierna de spier herhaaldelijk en je zult direct een resultaat ervaren.

Als u dagelijks last van krampen heeft, adviseren wij dagelijks magnesium te smeren op de desbetreffende plek en gebruik te maken van magnesium kristallen om volgende spierkrampen te voorkomen.

MobiSal nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
* verplicht veld