Wat is MobiSal?

Wat is MobiSal magnesiumolie?

Mobisal magnesiumolie biedt zijn gebruikers levenskwaliteit door een verbeterde opname van magnesium in het lichaam via de huid.

Mobisal magnesiumolie bestaat voor 100% uit natuurlijke bestanddelen en een hoge concentratie aan magnesium (minstens +30%). De basis voor MobiSal wordt volgens de strengste eisen gewonnen uit natuurlijke bronnen. Met het grootste respect voor natuur en omgeving. De substantie voelt door de hoge concentratie magnesium olie-achtig aan, desalniettemin komt er geen olie aan te pas.

Een paar jaar geleden behoorden de bestanddelen tot een goed bewaard geheim voor topsporters. Vandaag is opname via de huid eindelijk beschikbaar voor het grote publiek.

MobiSal magnesiumolie is dan ook heel makkelijk zelf thuis te gebruiken door ze acuut of chronisch op de huid aan te brengen.

Gebruiksadvies

MobiSal magnesiumolie breng je royaal op de huid aan, ter verlichting van oa. spierkrampen. Masseer in en strek de spieren. Ontspanning volgt na enkele minuten.
Daarna kan je desgewenst afspoelen.

Naast een acute behandeling, is een dagelijkse behandeling aangeraden om je magnesium buffer op te bouwen en/of op peil te houden. (advies: 100ml/14 dagen/pp)

Sommigen ervaren een licht prikkelend en warm gevoel. Naarmate je MobiSal magnesiumolie vaker gebruikt, vermindert dit gevoel. Even de huid bevochtigen voor gebruik zal dit gevoel ook verminderen.

Vermijd contact met ogen en/of open wondjes.

Raadpleeg eerst een arts als je nierproblemen hebt.

Probeer zelf MobiSal magnesiumolie en ervaar de verlichting!

MobiSal nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
* verplicht veld